Nieuws uit boekenland #2 - Adorable Books
Nieuws

Nieuws uit boekenland #2

Regelmatig krijgen wij leuke nieuwtjes binnen via de e-mail. Natuurlijk zijn die nieuwtjes niet alleen voor ons, maar horen jullie hier ook van te genieten!

 

Lisette Jonkman nieuwe boek
Om te beginnen ontzettend leuk nieuws! Met kerst maakte Lisette Jonkman namelijk de titel van haar nieuwe boek bekend! Hier laat zij in een filmpje horen wat de titel zal worden. Dit boek zal een vervolg worden op haar laatste boek, verkikkerd. Binnenkort zal zij ook de omslag van haar nieuwe boek bekend maken, wij zijn benieuwd!

Yara March
Laatst lieten wij jullie kennis maken met het boek van Yara March, Cupcakes en een koffer. Nu hebben wij nog iets leuks voor jullie! Yara March wees ons namelijk op haar eigen website. Je kan daar het ebook ‘The making of Cupcakes en een koffer’ krijgen! Hier moet je wel iets voor doen. Je zal je moeten aanmelden bij De club van 5duizend. Dit kost verder niets, en je wordt op de hoogte gehouden van nieuws en andere acties.

Jouw verhaal
Zou je altijd al je eigen boek willen hebben? Je eigen boekcontract? Dat kan! Tot en met 11 januari kan jij je eigen verhaal insturen bij Jouw Verhaal. Het thema deze keer is lef! Uit alle verhalen komen 10 winnaars uit. Mensen kunnen stemmen op jouw verhaal, dus hoe meer stemmen, hoe groter de kans! Deze tien verhalen worden samengebundeld in een boek. Deelname is echter alleen mogelijk met een geregistreerde voordeelkaart van de Kruidvat. Speciaal voor Jouw verhaal is er een vakkundige jury samengesteld. Alle juryleden hebben een grote affiniteit met literatuur en zullen vanuit hun kennis en opgedane ervaring Jouw verhaal zo goed mogelijk op waarde schatten. Bovendien is het de taak van de jury om niet alleen te kiezen, maar ook om te helpen. De veertig finalisten zullen zij stuk voor stuk helpen met het aanscherpen van hun verhalen. Ook wordt jouw presentatie en profilering geperfectioneerd. Zodat ook jij bij de lancering van Jouw verhaal als een zelfbewuste topschrijver voor de dag komt! De jury deze keer bestaat uit Marion Pauw, Femmetje de wind, Susan Smit en Angela Groothuizen
schrijfwedstrijd

 

Dit waren weer een paar leuke nieuwtjes die ons opvielen afgelopen tijd!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Emmy december 30, 2013 at 10:55

  Leuke nieuwtjes weer!

 • Reply Anneke december 30, 2013 at 11:35

  Verslingerd! Zo’n leuke titel vind ik het. <3

 • Reply Kimberly december 30, 2013 at 20:30

  Ik heb jullie genomineerd voor een Liebster Award, kijk even op mijn site voor meer info 😉

  • Reply Danique V. december 30, 2013 at 23:09

   Hoi Kimberly, super lief! Maar wij mogen niet meer mee doen haha. Die award is alleen voor bloggers met minder dan 200 bloglovin volgers, en daar zijn wij al ruim voorbij! Toch bedankt 🙂

  Leave a Reply

  CommentLuv badge