Nieuwe films op Netflix #9
Films, TV-series

Nieuwe films op Netflix #9

Nieuwe films netflix
Netflix heeft weer een aantal goede nieuwe films toegevoegd! Een paar oudere maar ook een hoop nieuwe. Klik snel verder om deze films te bekijken. Goed om het weekend mee te beginnen.


Serie: Crazy ex-girlfriend
Rebecca Bunch is een succesvolle, gedreven, en mogelijk gekke jonge vrouw die alles opgeeft, haar partnerschap bij een advocatenkantoor en haar prachtige appartement in Manhattan, voor haar zoektocht naar de liefde. Die zoektocht leidt haar naar de plek voor romantiek en avontuur: West Covina in Californie.


Zootropolis (2016)
Nick Wilde is een vos die woont in de dierenstad Zootopia, die is onderverdeeld in wijken als Tundratown, Sahara Square, Little Rodenta en Burrowborough. Nick slaat op de vlucht wanneer hij onterecht beschuldigd wordt van een misdaad en Lt. Judy Hops, een zelfingenomen konijn en de beste agent van Zootopia, hem op het spoor zijn. De twee moeten echter een team vormen wanneer blijkt dat ze het doelwit zijn geworden van een samenzwering.


12 years a slave (2013)
Noord-Amerika negentiende eeuw. Solomon Northup (Ejiofor), een ontwikkelde zwarte man met een talent voor muziek, woont met zijn vrouw en kinderen in Saratoga, New York. Op een dag wordt hij ontvoerd en verkocht als slaaf. Niemand luistert naar Solomon wanneer die beweert een vrij man te zijn. Terwijl hij de gruwelheden van het leven als een slaaf moet ondergaan, droomt hij van een terugkeer naar huis.


2012 (2009)
In het jaar 2009 worden aanwijzingen gevonden uit het Maya-tijdperk die voorspellen dat 21 december 2012 het einde van de wereld is zoals we die kennen en dat de overgang plaatsvindt naar iets nieuws. Wanneer Jackson Curtis (John Cusack) en zijn twee kinderen een familietrip naar Yellowstone maken, stuiten ze heel toevallig op een enorme researchinstallatie in een uitgedroogde meerbodem en ontdekken zo het geheim van de dreigende apocalyps die de regering verborgen gehouden heeft. Jackson moet de zaken nu in eigen handen nemen en hij stort zich in een wanhopige wedloop om zijn gezin en zichzelf te redden terwijl hij getuige is van aardbevingen, vulkaanuitbarstingen, tsunami’s en allerlei andere rampen die de aarde voor de mensheid in petto heeft.


(500) days of summer (2009)
Tom ontwerpt wenskaarten voor zijn beroep en is een hopeloze romanticus. Hij is erg aangeslagen wanneer hij door zijn vriendin Summer aan de kant wordt gezet. Hij gaat heen en weer tussen verschillende periodes in de 500 dagen die ze samen waren om erachter te komen waar het fout is gegaan.


Furious seven (2015)
Nu Owen Shaw is uitgeschakeld door Dominic Toretto en zijn crew, is Shaw’s broer Deckard Shaw uit op wraak. Na de dood van Han, is ook Dominic uit op wraak. Samen met zijn crew en “Mr. Nobody” gaan ze op zoek naar een hackprogramma genaamd ‘God’s Eye’, om zo achter Deckard’s locatie te kunnen komen en hem uit te schakelen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Romy oktober 29, 2016 at 08:12

  Zootropolis lijkt me zo leuk! De andere films had ik nog niet van gehoord.
  Romy heeft onlangs geplaatst…Mini Action shoplog: spullen voor (kerst)kaartenMy Profile

 • Reply Kim oktober 29, 2016 at 10:51

  Nog eentje: how i live now. Gebaseerd op het boek ‘hoe ik nu leef’ van Meg Rosoff.

 • Reply Madelon oktober 29, 2016 at 11:33

  Zootropolis is zo leuk! Heb echt genoten van die film ^^
  Madelon heeft onlangs geplaatst…The Friday Five: Enge boekenMy Profile

 • Reply Naomi oktober 29, 2016 at 11:50

  500 days of summer wil ik weer eens kijken en zootroplis lijkt me leuk!

  x
  Naomi heeft onlangs geplaatst…Waarom ik geen Halloween vier…My Profile

 • Reply Lieke oktober 29, 2016 at 12:24

  Zootropolis zag ik toevallig gisteren op Netflix staan ja, en heb hem meteen gekeken! Hij was echt heel grappig 😀
  Lieke heeft onlangs geplaatst…Firstlook festival 2016My Profile

 • Reply Esther oktober 31, 2016 at 16:56

  Zootropolis lijkt mij echt geweldig!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge