New in - juni 2016 - Adorable Books
New in

New in – juni 2016

New in
Net als iedere maand laten we zien welke boeken we deze maand weer hebben kunnen toevoegen aan onze boekenkast! Kijk je mee? 

Yara

newin_yara_juni
Ik heb drie nieuwe boeken mogen toevoegen aan mijn boekenkast: DIMILY van Estelle Maskame, Eenzaam en extreem ver weg van Kate Ling en Rivalen van Alyson Noel! De eerste heb ik al gelezen, de recensie van dit boek kun je hier lezen. Naar Eenzaam en extreem ver weg en Rivalen ben ik enorm benieuwd.

Danique V.
new in
Afgelopen maand kreeg ik deze twee boeken binnen! Eenzaam en Extreem Ver Weg is ondertussen ook al weer uit en binnenkort komt hier een recensie van online! Van het bovenste boek had ik nog nooit gehoord. Het is een thriller en ik denk dat ik wel weer toe ben aan een nieuwe thriller om te lezen!

Tedje

new-in

Deze maand heb ik twee boeken aan mijn boekenkast kunnen toevoegen: De verwarde cavia van Paulien Cornelisse. Deze kreeg ik van mijn moeder! Danique E. las dit boek en die was er erg enthousiast over. De andere boek van Cornelisse vond ik geweldig, dus ik ben heel benieuwd naar deze! Verder ontving ik Lang leve de liefde van Jill Mansell. Die ben ik momenteel aan het lezen, dus daar kunnen jullie binnenkort een recensie van verwachten.

Danique E.

New in
Afgelopen maand heb ik net als Tedje twee boeken aan mijn boekenkast kunnen toevoegen. Allereerst Vertel me drie dingen van Julie Buxbaum. Dit vond ik echt een super leuk boek. Leest heerlijk en je hebt het binnen no-time uit. Daarnaast ontving ik Scoop! van Iris Houx. Hier ben ik momenteel in bezig en tot nu toe vind ik dit een hele leuke chicklit. Binnenkort komt er een recensie van online!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply chantal juli 14, 2016 at 13:19

  Ik ben heel benieuwd naar eenzaam en extreem ver weg!

 • Reply Madelon juli 14, 2016 at 13:53

  Zitten volgens mij weer prachtige boeken tussen meiden!
  Madelon heeft onlangs geplaatst…Volg mijn schrijfavonturen op Sweek!My Profile

 • Reply Judith juli 15, 2016 at 10:56

  Prachtige boeken! Ik ben zelf (nog steeds) erg benieuwd naar DIMILY van Estelle Maskame en toch ook wel naar Judas Kus.
  Judith heeft onlangs geplaatst…Blogtour – Recensie: De vergeten zomerMy Profile

 • Reply Esther augustus 7, 2016 at 20:01

  Haha, ik lees op dit moment eenzaam en extreem ver weg, ik ben er nu al lovend over!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge