New in: Notitieboekje van Moleskine | Adorable Books boekenblog
New in

New in: notitieboekje van Moleskine

Notitieboekje van Moleskine

Al sinds ik mij kan herinneren ben ik gek op schriftjes en notitieboekjes waar ik mijn random verhalen, lijstjes of inspiratie in kwijt kan. Ik kocht altijd wat goedkopere boekjes, maar sinds kort heb ik een duurder boekje in huis… Een echt notitieboekje van Moleskine!


Het notitieboekje van Moleskine is prachtig, heeft een hardcover en ruikt heerlijk. Ik weet zeker dat iedereen die hier de site bezoekt weet hoe dat voelt. Het liefste wil ik continu mijn neus in het boekje duwen, maar dat is ook zo gek.

Ik heb de klassieke zwarte variant gekozen met 240 bladzijdes, maar er zijn verschillende andere kleuren! Wit, roze, geel en nog meer. Daarnaast koos ik expres voor een large model omdat deze handiger zijn om in te schrijven. Voor inspiratie of to-do lijstjes.

Notitieboekje van Moleskine
Kijk hoe cute! Omdat zo’n notitieboekje belangrijk kan zijn voor mensen, kun je dit invullen. Als je je  boekje dan ooit kwijtraakt, en iemand vindt ‘m heb je kans dat hij teruggebracht wordt.

Sinds ik dit boekje in huis heb begrijp ik precies waarom mensen eerder voor een duurder notitieboekje kiezen dan voor een goedkopere. De kwaliteit is zoveel beter, het ziet er professioneel uit. I’m a moleskine lover! Het schrijven in het boekje voelt alsof ik in hemel ben, alsof mijn pen zo over het papier heen vliegt.

Notitieboekje van Moleskine
Last but not least… Moleskine boekjes bevatten een ontzettend handig en cute inner pocket, ik ben daar echt blij mee! Als je wat belangrijke spullen in je notitieboekje doet, kan het er gemakkelijk uitvallen. Doe je het in zo’n pocket, dan weet je zeker dat je het niet kwijt raakt. 🙂

Moleskine is een vrij bekend merk. Ik was al lange tijd op zoek naar een boekje dat precies in mijn stijl paste, en nu heb ik er één. Ik wil er ook nog één voor New York, Parijs en London. Voor als ik er ooit naar toe ga.

Heb jij ervaring met een notitieboekje van Moleskine

Previous Post Next Post

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Anneke mei 22, 2013 at 08:59

  Mwah, ik vind het eerlijk gezegd echt teveel geld voor zo’n boekje.

 • Reply Miranda mei 22, 2013 at 09:37

  Ik heb 2 kleinere notitieboekjes, en een bookyournal en receptyournal, persoonlijk zou ik die laatste dus niet meer halen maar daar voor gewoon een wat groter notitieboekje kopen.

 • Reply Mieke Schepens mei 22, 2013 at 12:54

  Ik vind het heerlijke notitieboekjes, alle gedachten kun je er in kwijt en dat aparte vakje achterin is een geweldig idee. Ik gebruik het al een tijdje, alleen niet met gekleurde bladzijden .

 • Reply Marjolein mei 22, 2013 at 12:54

  I like 😀 Ik wil ook nog ooit een Moleskine, maar voor nu heb ik wel een goede voorraad liggen, dus hoeft het nog even niet.

 • Reply Mel@thedailyprophecy mei 22, 2013 at 17:30

  Het ziet er zeker mooi uit, maar ik vind het behoorlijk duur. Mijn Action notieboekjes werken ook prima :p

 • Reply Annelies mei 22, 2013 at 18:10

  Ik vind dat soort boekjes heel leuk, maar ik vind de Moleskine-boekjes zelf te duur.

 • Reply fien mei 22, 2013 at 18:43

  Net vandaag schreef ik de laatste pagina van mijn rode moleskine vol! Het eerste, maar zeker niet het laatste moleskineschriftje. I’m a moleskine lover to!

 • Reply Joanydvv mei 22, 2013 at 20:24

  Ik houd van Moleskine boekjes. Zelf heb ik een passion journal van Moleskine. Uiteraard de boeken variant 🙂

 • Reply Kim mei 24, 2013 at 19:52

  Moleskine vind ik wat te duur. Ik had er eentje van Paperblanks (gekregen) en nu die vol is ben ik overgestapt op een lichtblauwe van, jawel, de Albert Heijn! Ik vind ‘m echt ontzettend fijn, kan bijna niet geloven dat hij maar €2,50 kostte. Maar echte Moleskine geeft natuurlijk wel een bepaald luxegevoel, dus ik snap wel waarom je erin investeert. 🙂

 • Reply Ilse juli 11, 2013 at 15:47

  Moleskines, wat zijn dat? (:

 • Reply Ilse juli 11, 2013 at 15:47

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge