New in: bieb boeken! - Adorable Books
New in

New in: bieb boeken!

Ja, het was weer eens zo ver. Ik ging naar de bieb. En natuurlijk kan ik het dan niet laten om wat boeken mee te brengen. Dit keer heb ik er iets te veel meegenomen, maar hé, ik heb vakantie! Kijk snel mee wat jullie binnenkort kunnen verwachten op Adorablebooks!
   
 – Schikken of stikken (door Rianne Verwoert)
Hoewel Nick en Mandy dol op elkaar zijn, is hun relatie niet altijd koek en ei. Integendeel. Hun knipperlichtrelatie drijft beiden zo nu en dan tot wanhoop. En dat ligt natuurlijk vooral aan Nick, vindt Mandy. En andersom. Maar híj is het die haar soms simpelweg laat wachten tot ze een ons weegt, omdat zijn sportvrienden nét even belangrijker zijn. En zíj trekt haar eigen plan en feest erop los met haar vriendinnen. Mandy kiest voor haar vrijheid en wil op kamers, maar dat blijkt nog niet zo eenvoudig als ze dacht. Helemaal niet als haar relatie met Nick heel anders uitpakt dan ze ooit voor mogelijk had gehouden! 

Koopwoede (door Kate Harrison)
Emily heeft de pest aan die arrogante Londense winkelmeisjes, die haar achter haar rug uitlachen. De meisjes hebben echter geen flauw benul dat de slonzig geklede Emily een professionele ‘mystery shopper’ is – met een verborgen camera. Sandie houdt van mooie spullen. Wanneer zij wordt ontslagen, is ‘undercover’ winkelen de enige manier om haar passie voor glamour te blijven stillen. Grazia is een arme weduwe maar wil haar luxe levensstijl niet veranderen. Ook zij gaat incognito vele winkels bezoeken. Hoe meer schoenen, parfum en lingerie ze koopt hoe minder tijd ze heeft om te rouwen. Emily, Sandie en Grazia zijn door omstandigheden ‘shopaholic’ van beroep en worden dikke vriendinnen. Tot er plotseling dikke ruzie uitbreekt… 

De perfecte man (door Sheila O’Flanagan)
Een luxe cruise naar de Cariben. Warme, tropische dagen, heerlijke zwoele nachten. Maar de Ierse zussen Britt en Mia stappen niet als toerist aan boord van de Aphrodite. Britt gaat workshops geven over haar bestseller De perfecte man en wordt geacht een ware liefdesexpert te zijn. Haar zus Mia, die meegaat als assistent, is nog steeds verliefd op haar oude vlam en is zich nauwelijks van andere mannen bewust. Zal de exotische magie van de Cariben ook voor de nuchtere Britt en de dromerige Mia haar werk doen? Blijft het bij een onschuldige flirt of durven beide vrouwen alles te riskeren en een nieuwe toekomst te omarmen?

Slapeloze nachten (door Madeleine Wickham)
Chloe, haar man Philip en de kinderen mogen een week logeren in de vakantievilla van Chloe’s rijke vriend Gerard in Spanje. Hugh, zijn echtgenote Amanda en de kinderen accepteren dankbaar eenzelfde aanbod. Wanneer de afzonderlijke families na een vermoeiende reis op hun bestemming arriveren wacht hun een schok. Er is dubbel geboekt! Het dreigt een ongemakkelijke week te worden. En spoedig bereiken de spanningen in de hitte van de Spaanse zon het kookpunt. Tot overmaat van ramp begint het erop te lijken dat Gerard heel goed wist wat hij deed… 

  
De galaprinses (door Amanda Goldberg & Ruthanna Hopper)
Lola Santisi houdt van Hollywoodglamour en is hopeloos verslaafd aan knappe acteurs. Ze probeert de prachtige designs van haar BHV (Beste Homo Vriend) Julian op de Rode Loper te krijgen. Maar beroemde diva’s als Scarlett, Fran, Britney of Paris ervan te overtuigen een exclusieve Julian Tennant te dragen op het Oscargala − puhleeze! Geholpen door haar vriendinnen Kate, een talentscout, en Cricket, comapatiënt in Grey’s Anatomy, navigeert Lola door de dolgedraaide hel van Hollywood. Maar op het moment suprême hangt haar succes aan één zijden draadje. Zal Lola nog op haar stiletto’s staan als de zon weer opkomt na de after-after Oscar Party?

Go Johnny go! (door Paige Toon)
Meg Stiles gaat in het zonovergoten Los Angeles werken voor de beroemde rocker Johnny Jefferson. Ze duikt in een wereld vol glitter en glamour, van swingende feesten die nachtenlang doorgaan. Meg probeert haar werk zo professioneel mogelijk aan te pakken. Maar Johnny maakt het haar niet bepaald gemakkelijk. Hij is gewoon veel te sexy met zijn slaapkamerogen en strakke lijf waar Brad Pitt een puntje aan kan zuigen. Gelukkig weet Meg haar hoofd koel te houden, geholpen door Johnny’s rustige vriend Christian. Maar hoe lang nog?

Beste vriendinnen, ergste vijanden (door Alexa Young)
Avalon Greene is de onovertroffen modekoningin van SoCal highschool. Ze geeft accessoires aan haar klasgenoten om hun modieuze outfit te perfectioneren of tikt hen op de vingers als ze een onvergeeflijke fashion-fout begaan. Maar… wat te doen als je beste, voorheen goedgeklede vriendin Halley een nieuwe kledingstijl verzint die niet om áán te zien is? Avalon beschuldigt Halley van een fashion-fout, waarmee ze Halley diep beledigt. Is hun vriendschap uit de mode geraakt? Of maken de meiden het weer goed?

 

Zo. Ik heb weer genoeg te lezen de komende tijd. En jullie kunnen natuurlijk de recensies van deze boeken binnenkort verwachten!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Annelies juli 13, 2012 at 19:07

  Ik moet zeggen dat ik geen enkel boek uit je lijstje al ken. De perfecte man lijkt me wel wat!

 • Reply Patricia juli 13, 2012 at 21:28

  Dat zijn een hoop boeken ben benieuwd wat je ervan vindt

 • Reply ladyNina juli 14, 2012 at 10:22

  De Perfecte Man is het boek waar ik mijn eerste recensie over heb geschreven, ik vond het echt een heerlijk boek met mooie verhaallijnen :)

 • Reply JoanyDV juli 14, 2012 at 17:30

  Wat een leuke boeken! Kun je een poosje mee vooruit :)

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge