New in - april 2017 - Adorable Books
New in

New in – april 2017

En er is weer een maand voorbij! Dat betekent dat we op een rijtje gaan zetten welke boeken we afgelopen maand allemaal aan onze boekenkasten hebben mogen toevoegen. Kijk je mee? 

Tedje

Afgelopen maand ontving ik twee nieuwe boeken: Stouter – Onbetrouwbaar van Christina Lauren, het vierde deel uit de Stouter serie. Ik ben al in in dit boek begonnen, dus een recensie kun je binnenkort op onze blog verwachten. Daarnaast ontving ik het boek Kies voor mij van Jennifer L. Armentrout, het vijfde deel alweer in de Wacht op mij serie van Armentrout.

Danique E.

Ik kreeg deze maand één boek binnen, maar wat voor een! Het is namelijk het boek Eerste leven van Gena Showalter. Ben zo méga benieuwd naar dit boek. Kan niet wacht om erin te beginnen. En kijk nou hoe mooi de cover is. Me like!

Danique V.

Eigenlijk wilde ik deze maand geen nieuwe boeken (ik heb er nog zo veel liggen!). Maar toen kwam deze aanbieding voorbij. Beide boeken kocht ik voor 10 euro en dat kon ik eigenlijk niet laten liggen. Ik vind Tweede Wereldoorlog verhalen zó interessant en deze twee had ik nog niet gelezen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge