Mooie boekenkasten van booktubers - Adorable Books
Boekenkast, Filmpjes

Mooie boekenkasten van booktubers

U2HE5FVLQ0
Ik kan echt uren wegdromen bij mooie boekenkasten. En wat is er nou heerlijk dan een uitgebreide tour door iemands boekenkast krijgen? Ik volg een aantal booktubers, die allemaal een jaloersmakende boekenkast hebben. Deze wil ik graag met jullie delen!

Welke boekenkast vind jij het mooiste?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Naomi augustus 30, 2016 at 11:05

  Die eerste van hailey vind ik toch het mooist!

  x
  Naomi heeft onlangs geplaatst…Recept gezonde cookie dough balletjes!My Profile

 • Reply Esther september 3, 2016 at 19:15

  Die bovenste. Echt, mocht ik ooit een loterij winnen, dan weet ik wat ik als eerst ga kopen. ­čśÇ

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge