Leuke serie: Big Bang Theory - Adorable Books
TV-series

Leuke serie: Big Bang Theory

Wat een schande… We hebben nog nooit op Adorable Books over Big Bang Theory geschreven! Big Bang Theory is een Amerikaanse sitcom die in première ging in 2007. Inmiddels zijn er 7 seizoenen, is het 8e seizoen in volle komst en zijn er nog 2 seizoenen besteld door CBS. Een regelrechte hit dus.

Wat is The Big Bang Theory?
Volgens de DVD van het eerste seizoen:

Natuurkundigen Leonard en Sheldon begrijpen echt alles! Van de onvermijdelijke zwaartekracht van een zwart gat tot en met de complexe samenstelling van het atoom. Maar voeg die atomen samen en maak er een vrouw van en hun bevattingsvermogen komt piepend tot stilstand… Wanneer Penny, een vrouw met alle atomen op de juiste plaatsen, tegenover hen komt wonen, begint het heelal van Leonard en Sheldon uit te dijen op een manier die ze nooit hadden kunnen bedenken.

Ik keek zo nu en dan een aflevering als de serie voorbij kwam bij Comedy Central of Veronica, maar ik had de serie nooit volledig gevolgd. Enkele weken geleden ben ik begonnen vanaf aflevering 1 en ik ben helemaal fan. Wat een humor in deze serie, geweldig! Mijn vriend vindt het ook een leuke serie om te kijken, dus zeker een aanrader om deze serie met je vriend(in) te kijken. Op dit moment ben ik pas bij seizoen 2, maar ik ga zeker doorkijken tot seizoen 8. Te leuk dit!

Het beste van seizoen 1 is hieronder te vinden:

Wat vind jij van The Big Bang Theory? Welke series volg jij?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Esther februari 28, 2015 at 14:25

  Ik vind het wel leuk als het toevallig opstaan, maar ik ben er geen grote fan van.

 • Reply Anneke februari 28, 2015 at 14:54

  De eerste seizoenen waren super, maar nu vind ik het een stuk minder leuk worden. Vooral Penny. Maar ach, als het op tv is dan kijk ik het vaak wel.
  Anneke heeft onlangs geplaatst…Boekrecensie: De kraamhulp (E. Verhoef)My Profile

 • Reply Marjolijn februari 28, 2015 at 15:08

  JAAAA THE BIG BANG THEORY <3
  Marjolijn heeft onlangs geplaatst…Persoonlijke UpdateMy Profile

 • Reply Eveline februari 28, 2015 at 16:24

  Soms zap ik er toevallig langs en dan laat ik de tv wel op die zender staan. Maar ik zou er geen box van kopen.
  Eveline heeft onlangs geplaatst…Eerste indruk: Edelsteentrilogie van Kerstin GierMy Profile

 • Reply Kelly februari 28, 2015 at 16:37

  Leuke serie is dit inderdaad, al vind ik ‘m maar leuk voor eventjes. Ik volg op het moment PLL, TVD, Suits, The Mentalist etc…
  Kelly heeft onlangs geplaatst…Whats in my bag?My Profile

 • Reply Joost (NerdyGeekyFanboy) februari 28, 2015 at 17:06

  That’s my spot! 😀
  Joost (NerdyGeekyFanboy) heeft onlangs geplaatst…Adventure TimeMy Profile

 • Reply beautifulday4makeup februari 28, 2015 at 18:10

  Het is een superleuke serie. Ik volg deze al vanaf de start met mijn vriend!
  beautifulday4makeup heeft onlangs geplaatst…Unboxing Deautybox FebruariMy Profile

 • Reply Annabel februari 28, 2015 at 20:03

  Ik vind het ook een super leuke serie en hij blijft ook leuk! Soms dan wordt een serie met elk seizoen minder maar bij deze serie vind ik dat helemaal niet.
  Annabel heeft onlangs geplaatst…SSS: Super zes boekenclichésMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge