Leesmarathon 29 juli t/m 4 augustus - Adorable Books
Acties, Tips

Leesmarathon 29 juli t/m 4 augustus

Maandag 29 juli gaat de allereerste Nederlandse Leesmarathon van start! Een leesmarathon is een online evenement waarbij deelnemers proberen om in een week tijd zoveel mogelijk boeken te lezen. Natuurlijk doen wij van Adorable Books ook mee! En omdat het leuk is als er nog meer mensen meedoen, vroegen wij ons af of jij je al hebt ingeschreven.


Wij zijn dol op lezen en jullie natuurlijk ook! Joany, van Craving Pages, kwam op het leuke idee om een leesmarathon te starten. Deze zal maandag van start gaan en zal een week duren. Zondagnacht eindigt de marathon. In de week probeer je meer te lezen dan je normaal in een week doet, je kunt kletsen met anderen over de boeken die je leest en je kan meedoen aan leuke winacties en challenges (waarvan Adorable Books er volgende week ook een host!).

Nog even wat meer informatie op een rijtje:

 • De Leesmarathon zal lopen van 29 juli 12:00 uur tot en met 4 augustus 12:00 uur.
 • Je bent vrij om je eigen doel te bepalen. Je hoeft dus niet 24 uur wakker te blijven om te lezen, of een X-aantal boeken te lezen binnen die tijd. De bedoeling is alleen om je eigen ‘week-record’ te verbreken. Dus lees je normaal gesproken één boek per week. Probeer dan tijdens de Leesmarathon eens drie boeken te lezen.
 • Alle winacties en uitdagingen zijn optioneel. Je mag helemaal zelf bepalen hoeveel tijd je in de Leesmarathon stopt.
 • Je bent welkom om deel te nemen aan chats op Twitter of Facebook, maar dit is niet verplicht.
 • Wanneer je via Twitter je vooruitgang wil delen, doe dit dan met de #Leesmarathon

 

Om tijdens de marathon up to date te blijven, kun je het twitteraccount van de Leesmarathon volgen of word op de hoogte gehouden via de Facebookpagina. Natuurlijk zullen wij van Adorable Books jullie ook op de hoogte houden van onze vorderingen.

Wil je graag deelnemen, maar heb je je nog niet ingeschreven? Dat kon nog tot 29 juli op de website van de Leesmarathon! Wij hebben er in ieder geval zin in! Wie van jullie doet er ook mee?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Vera juli 27, 2013 at 19:59

  Bedankt voor de tip! Anders had ik het misschien nog wel gemist :O Ik had al gehoopt dat dit ook een keer in nederland zou worden georganiseerd. Heb er zin in 😀

 • Reply Joanydvv juli 28, 2013 at 14:10

  Nog maar één nachtje slapen! 😀
  Ik heb er echt zin in!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge