Kookboeken die Yara nog graag wil hebben - Adorable Books
Boeken, Kookboeken

Kookboeken die Yara nog graag wil hebben

PicMonkey Collage4

Als je in mijn boekenkast kijkt, zie je geen kookboeken staan. Die heb ik allemaal ‘verstopt’ in een andere kast, zo’n mooie IKEA Expedit kast. Eén kastje is helemaal gevuld met alleen maar kookboeken. Heerlijk vind ik het, nieuwe kookboeken. Meestal vraag ik voor mijn verjaardag kookboeken, met kerst en natuurlijk beloon ik mezelf ook af en toe met een mooi kookboek. Vandaag laat ik je zien welke kookboeken nog op mijn wishlist staan.

Kookboeken

1. De detox kitchen bible bevat maarliefst 200 recepten, zonder tarwe, zuivel en geraffineerde suiker ofwel: een enorm gezond boek. Ik ben heel benieuwd of dit boek iets voor mij is en of ik er veel uit zal koken. Hij kost €34,95 bij onder andere bol.com. Best prijzig, maar als het écht zo’n enorm goed boek is dan is dat het zeker waard.
2. Uit Pauline’s Keuken Kookboek staat al heel lang op mijn ‘musthave’ lijst, maar  helaas heb ik hem nog steeds niet. Ik vind haar blog altijd zo leuk om te lezen, ze deelt enorm lekkere recepten die vaak ook nog eens enorm gezond zijn. En de ongezondere recepten? Tja, die zijn voor een cheatday. Dit boek kost €19,95.
3. Jamie Oliver maakt geweldige kookboeken! Ik heb een aantal van zijn boeken en wil er nog veel meer. Dit boek is een stuk gezonder dan zijn normale boeken, ik ben benieuwd. Hij kost €29,99.

 

PicMonkey Collage2

4. Nog een boek van Jamie Oliver, jawel! Tedje heeft dit boek ook al en ik hoorde goede verhalen van haar. Omdat ik veel werk en ook nog studeer, is het soms best lastig om gezond én lekker te koken. Dit boek is dan een perfecte uitkomst. Jamie in 15 minuten kost €29,99.
5. Thug Kitchen: eat like you give a fuck. Die titel klinkt geweldig, toch?! Alleen al het omslag ziet eruit om op te eten. Het boek kost €24,95.
6. Ken je Sarena Solari al? Ze heeft Heel Holland Bakt 2015 gewonnen en heeft een Italiaans bakboek gemaakt. Als ik één keuken mag uitkiezen waar ik enorm dol op ben, dan is het toch wel de Italiaanse keuken. Ik ben heel benieuwd naar haar recepten. Het boek kost €24,95.

PicMonkey Collage3

7. In Bart’s Fish Tales staat – uiteraard – vis centraal. Een lekker visje maken is zo makkelijk nog niet, en dat heb ik de laatste jaren echt wel ondervonden sinds ik op mezelf woon. Mijn vriend roept altijd dat hij meer vis wil eten, en ik denk dat dit boek dus een perfecte oplossing daarvoor is. Meer vis, lekker vis. Het boek kost €29,99.
8. Donna Hay is een über foodie uit Australië en heeft een boek gemaakt met allemaal heerlijke en gemakkelijke recepten. Ideaal voor drukke doordeweekse avonden! Daarnaast staan er ook gelukkig hele lekkere recepten in voor wanneer je meer tijd hebt. In het weekend bijvoorbeeld. Het boek kost €29,99.
9. Deliciously Ella is een YouTuber! Ze deelt op haar YouTube kanaal allerlei heerlijke en pure recepten die je in een handomdraai zelf kunt maken. Sinds kort heeft ze een kookboek, en dit kookboek is ook vertaald naar het Nederlands. Lucky us! Dit boek ga ik sowieso binnenkort kopen, want de heerlijke recepten die erin staan inspireren me enorm. Jum! Het boek kost €20,-.

Welke kookboeken staan nog op jouw wishlist?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Daniëlle juli 1, 2016 at 11:12

  Ik heb al zo veel kookboeken dat ik ze eigenlijk niet meer mag kopen van mezelf. Maar Deliciously Ella wil ik nog wel graag hebben!
  Daniëlle heeft onlangs geplaatst…Vallen – Jackie van LarenMy Profile

 • Reply Judith juli 1, 2016 at 13:52

  Ik koop eigenlijk bijna nooit kookboeken, maar ik kook op dit moment eigenlijk ook niet (tja, dat krijg je als je nog thuis woont). Ik heb wel twee boeken van Rens Kroes en die van Sarena staat vanaf nu op mijn verlanglijstje: liefde voor Italië. 🙂
  Judith heeft onlangs geplaatst…Recensie: Zomermeisjes – Jobien BerkouwerMy Profile

 • Reply zwartraafje juli 2, 2016 at 16:47

  Ik heb een vrij uitgebreide verzameling kookboeken en enkele daarvan staan ook hier in je lijstje. Jamie’s Superfood voor elke dag bijvoorbeeld. Maar ook het Italiaanse bakboek van Sarena Solari en Delicously Ella. Uit dat laatste boek maak ik vanavond zelfs iets klaar. Haar linzenbolognese is dan ook super lekker én ook nog eens gezond.
  zwartraafje heeft onlangs geplaatst…Deze covers vragen er gewoon omMy Profile

 • Reply Esther juli 2, 2016 at 19:25

  Wat leuk dat je zo veel van koken houdt! 🙂

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge