Kookboek: All day breakfast - Adorable Books
Boeken, Kookboeken

Kookboek: All day breakfast

All day breakfast

Ontbijt: mijn favoriete maaltijd van de dag. Echt waar! Veel mensen kiezen voor het avondeten, maar ik lig ’s avonds in bed al te fantaseren over wat ik bij mijn ontbijt ga maken. Als ik mijn ontbijt net heb gegeten kan ik al nadenken over de dag erna. Toen ik zag dat er een boek was uitgekomen in het teken van het ontbijt, kon het dan ook niet anders dan dat ik dit boek ging kopen. En zo geschiedde.

All day breakfast

Denise Kortlever schreef het boek All day breakfast en is werkzaam als culinair journalist. Dat lijkt me nou echt geen vervelende baan! Haar boek heb ik al eventjes in huis en ik heb al verschillende recepten uitgeprobeerd. Ik kan je vertellen dat dit zeker een aanwinst is voor in je boekenkast!

All day breakfast

Het boek is onderverdeeld in verschillende hoofdstukken, zoals Let’s stay in bed, Up & running en Festive mornings. Heerlijk, zo veel keuze. Ik heb toch wel vaak tijdgebrek in de morgen en daarom was ik heel benieuwd naar Up & running, maar ook de Let’s stay in bed én de Lazy weekend brunch recepten spraken mij zeker aan. Ideaal voor in het weekend!

All day breakfast

In totaal staan er 80 recepten in, voor ieder wat wils. Wat ik erg lekker vind is de havermout, en de diversiteit daarvan: normale havermout, met banaan/cacao, peer/vanille en frambozen/kokos. Enorm lekker! Door de prachtige food-fotografie begin je al te watertanden terwijl je in het boek  bladert, en dat is een enorm goed teken.

All day breakfast

Er staan nog genoeg recepten in die ik wil gaan uitproberen. Als mijn studiejaar achter de rug is en ik eindelijk vakantie heb, ga ik aan de slag met deze recepten. Kersen-kruimel havermout, pain au chocolat wentelteefjes en de pancaketaart staan nog hoog op mijn lijstje. Ik kan je verzekeren dat je het hele boek zou willen maken als je ‘m in huis hebt.

Je kunt All day breakfast kopen bij onder andere bol.com voor €20,-. Mocht je benieuwd zijn naar de prachtige foodfoto’s die Denise op haar Instagram account deelt: check gauw haar account.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Jo's Daughter juni 3, 2016 at 10:43

  Dot boek heb ik gelezen, zoveel leuke recepten!
  Jo’s Daughter heeft onlangs geplaatst…Looking ForwardMy Profile

 • Reply Tamara D juni 3, 2016 at 13:23

  Ik merk vaak dat de snelle Ontbijtjes bestaan uit havermout of cruesli enzo.. Maar wat als je dat net als mij helemaal niet lust?? Ik zou wel een spannender ontbijt dan crackers of beschuit willen eten..

 • Reply Judith juni 3, 2016 at 17:36

  Hmm, ik ga meestal (nog steeds) gewoon simpel voor een broodje, maar dit boek zet mij aan om eens wat origineler te zijn met mijn ontbijt. 🙂
  Judith heeft onlangs geplaatst…Recensie: Sterrenregen – Colleen HooverMy Profile

 • Reply Linda juni 3, 2016 at 20:21

  Wow met dit boek zal ik nog meer eten dan ik nu doe, want het ziet er echt goed uit – al is dat dan weer helemaal niet goed voor me
  Linda heeft onlangs geplaatst…Alleen reizen en toch op de foto staanMy Profile

 • Reply Story addict juni 3, 2016 at 21:34

  Ik houd me eigenlijk al zolang als ik leef zowat aan mijn boterham met hagelslag in de ochtend, en besloot toevallig vandaag eens te kiezen voor havermout. Niet echt Een favo ontbijt, maar wie weet staan er in dit boek wel smakelijke alternatieven. Ik ben iig wel nieuwsgierig 😀
  Story addict heeft onlangs geplaatst…[recensie] Disclaimer – Renee KnightMy Profile

 • Reply Eveline Fleur juni 6, 2016 at 12:23

  Oh wat leuk dat je hier een artikel over schrijft! Ik heb dit boek namelijk al een hele tijd op mijn wishlist staan, dus het is extra leuk om jouw mening hierover te horen.
  Eveline Fleur heeft onlangs geplaatst…The Jungle Book 3D – Disney’s live-action filmMy Profile

 • Reply Esther juni 11, 2016 at 21:31

  Gaaf! <3

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge