Kookboek: 70 groene smoothies - Adorable Books
Boeken, Boekrecensies, Kookboeken

Kookboek: 70 groene smoothies

70groenesmoothies

2016 is al een tijdje geleden begonnen. Een van mijn goede voornemens is (ieder jaar opnieuw) om meer groene smoothies te maken tijdens het ontbijt. Ik merk dat dat best lastig is omdat ik vaak inspiratieloos ben. Onlangs kocht ik dit boek bij de Albert Heijn en natuurlijk moet ik hem met jullie delen.

70groenesmoothies7

Een tijd geleden kreeg ik een smoothieboek en daar ben ik nog steeds erg blij mee, alleen merkte ik toch dat ik daar veel minder inspiratie uit haalde. Ik bladerde dit boek door en er stonden niet alleen recepten in, ook stonden er talloze tips in. De voordelen van groene smoothies, supplementen die je kunt toevoegen aan je smoothie maar ook hoe je een lekkere smoothie maakt. Nadat er veel tips worden gegeven, starten de recepten. Handige indeling!

70groenesmoothies2 70groenesmoothies5 70groenesmoothies6

Het boek zit niet alleen heel praktisch in elkaar, hij is ook nog eens prachtig vormgegeven. Ik ben er helemaal fan van. Printjes, lettertypes en onwijs mooie foto’s. Het boek motiveert me om direct aan de gang te gaan met het boek. Ik heb gelukkig een hele goede blender, dat wordt ook zeker aangeraden door de schrijfster van het boek. Het boek is zeker een musthave als je into groene smoothies bent en vaker groene smoothies wil maken. Ik ben erg enthousiast!

Het boek 70 groene smoothies is momenteel afgeprijsd en kost €12,50. Normaal kost hij €23,95

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Bianca Schrijft januari 22, 2016 at 07:08

  Een hele tijd heb ik heel veel smoothies thuis gemaakt, maar de laatste tijd niet meer. In de winter zit je vaak met diepvries producten en dat vind ik toch net minder lekker, wie weet een boek voor richting de zomer.
  Bianca Schrijft heeft onlangs geplaatst…Roving mars.My Profile

 • Reply beautifulday4makeup januari 22, 2016 at 10:26

  Mmmm, nu heb ik zin in een heerlijke rode smoothie, vooral door die laatste foto

 • Reply Maria Maas januari 22, 2016 at 10:46

  Krijg er spontaan zin in na het lezen van je stukje!

 • Reply Esther januari 22, 2016 at 15:42

  Ik vind alle smoothies lekker, behalve de groene. xD

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge