Fantasy: Spotgaai - Suzanne Collins - Adorable Books
Boekrecensies, Fantasy, Young adult

Fantasy: Spotgaai – Suzanne Collins

Titel: Spotgaai
Auteur: Suzanne Collins
Verschenen: 16 November 2010
Pagina’s: 432
Uitgever: Van Goor

Het onmogelijke is gebeurd: Katniss Everdeen heeft de Hongerspelen twee keer overleefd. Maar ze mag dan wel levend uit de bloedige arena zijn gekomen, dat betekent nog niet dat ze veilig is. Het Capitool geeft haar de schuld van de onrust in Panem.

Mening:
Ik heb de schrijfster gehaat terwijl ik dit boek aan het lezen was. Vragen als, Hoe kan je dit nou doen, en :nee nee nee waarom nou diegene ?!, kwamen er constant in mij op. Ik wilde het boek wegleggen, maar het lukte mij niet. Nadat je het boek uit hebt leg je het boek niet zomaar weg. Je blijft erover nadenken. Dit is iets wat een schrijfster nog nooit is gelukt bij mij. Ze heeft mij helemaal meegetrokken in de serie. Ik kon niet meer stoppen met lezen. Het verhaal is geweldig. Het einde is totaal niet wat ik had verwacht. Veel mensen vinden het een slecht einde, ik vind het een goed einde. Misschien is het een klein beetje afgeraffeld, maar goed, ooit moet er een einde komen.
Ik zou dit boek zo nog een keer lezen en ben ook ontzettend blij met deze aankoop. Ik beveel dit boek aan iedereen aan. Tot nu toe de beste boeken die ik heb gelezen.

Rating: 5/5

bol-button

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Ellen maart 29, 2012 at 14:17

    Deze staat nog op mijn to read-lijstje, ik moet er een eens werk van maken!

  • Reply Lyanne maart 30, 2012 at 19:54

    Ik word nu super nieuwsgierig! Ik wil morgen het eerste deel kopen. Ben heel benieuwd!

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge