Deze nieuwtjes over boeken, series en films mag je niet missen! - Adorable Books
Nieuws

Deze nieuwtjes over boeken, series en films mag je niet missen!

ab
Er is weer een heleboel aan de hand in de mediawereld. Nieuws waar wij eigenlijk wel een beetje heel erg van schrokken, maar ook nieuws waar wij erg blij van werden! Deze nieuwtjes moesten wij wel met jullie delen.

De laatste Divergent film komt niet in de bioscoop

Als het nieuws klopt tenminste. Het lijkt erop dat de laatste film alleen op TV te zien zal zijn. Wel zijn er opties voor eventueel een spin off. In de laatste film zouden ze dan ook de nieuwe karakters voor de spin off willen introduceren. De cijfers blijken erg tegen te vallen en ze hadden verwacht dat Divergent dé nieuwe Hunger Games sensatie zou worden. Helaas valt dat ook tegen.
Het is allemaal nog een beetje vaag nieuws en wij zijn erg benieuwd wat hieruit gaat komen, er zijn nog geen officiele berichten naar buiten gekomen vanuit Veronica Roth en het bedrijf dat de films heeft gemaakt.
De film zou uitkomen in juni 2017.

b

Harry Potter krijgt een nieuwe film

Tenminste, dat zeggen de geruchten. En nee, het is niet Fantastic Beasts and Where to Find Them. Weten jullie het nieuws nog dat er een theaterstuk zou komen over Harry Potter? Nou, goed nieuws… Dit wordt waarschijnlijk ook verfilmd! J.K Rowling wil nog niks bevestigen en daarom is het nieuws nog niet officieel. Zij houdt zich momenteel nog bezig met Fantastic Beasts, die 3 films in beslag zal nemen. De nieuwste film zou Harry Potter and the Cursed Child moeten heten en gaat over het jongste kind van Harry en Ginny. Dit speelt zich dus een aantal jaar na de laatste film af. Klinkt goed, toch?
Nou, kom maar op met die nieuwe Harry Potter film!

ab

Making a Murderer krijgt een tweede seizoen

Na een groot succes op het eerste seizoen kondigt Netflix aan dat er een tweede seizoen zal komen van Making A Murderer. Het tweede seizoen gaat over het vervolg van de rechtszaken tegen Steven Avery en zijn neef Brendan Dassey. Het is nog niet bekend wanneer seizoen 2 te zien zal zijn en hoeveel afleveringen het zullen gaan worden. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd hoe dit verder zal gaan.

Game of Thrones seizoen 7 verschijnt later dan gepland!

Wat een slecht nieuws voor de liefhebbers van Game of Thrones… het zevende seizoen stond gepland om in de lente te verschijnen, maar dit wordt helaas pas in de zomer. De reden? Het is nog geen winter op de locaties waar het zesde seizoen is geëindigd. Er is bekend gemaakt dat ze nog zelfs moeten beginnen met filmen, kun je dat geloven?! Echt een bummer.. En alsof het nog niet slechter kan: seizoen 7 bevat maar 7 afleveringen, en seizoen 8 zal waarschijnlijk maar 6 afleveringen bevatten…

Pathé komt met de Disneyweken!

Ben jij net zo’n liefhebber van Disney films als dat wij zijn? Goed nieuws: in september komt bioscoopketen Pathé met de Disneyweken. Je kunt genieten van The Lion King 3D, Frozen en Toy Story. Er komt nog een vierde film in de bioscoop, maar het publiek kiest zelf welke film dat wordt. Cars, The Incredibles, Wall-E of Monsters Inc. zijn de kanshebbers. Je kunt hier stemmen op jouw favoriet en wellicht win je mooie prijzen.

9789000347568_download

Aanstaande maandag verschijnt Hof van Mist en Woede!

Yara was een enorme fan van Hof van doorns en rozen, geschreven door Sarah J. Maas, en kon daarom ook niet wachten op het vervolg hierop. Heel veel mensen bleken fan te zijn van het boek, en die kunnen aanstaande maandag met een gerust hart ademhalen, want dan ligt-ie eindelijk in de boekhandels. Yes! Heb jij hem al besteld? Je kunt dat hier doen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Nicky juli 21, 2016 at 14:45

  Dat van Divergent had ik ergens wel verwacht. De eerste film vond ik goed, maar daarna werd ik teleurgesteld. En dat nieuws over Harry Potter vind ik echt heel tof! Ik kan ook niet wachten op Hof van Mist en Woede!
  Nicky heeft onlangs geplaatst…Ik zit in een leesidipMy Profile

 • Reply Kirsten juli 21, 2016 at 15:16

  Het tweede deel van Sarah J. Maas is echt GEWELDIG.
  Geloof me, het is nog 100 keer beter dan het eerste deel. Vraag me niet hoe.
  Ik heb het al gelezen in het Engels vandaar dat ik het al weet, maar echt… misschien wel mijn favoriete boek!

 • Reply Marit juli 21, 2016 at 15:35

  Huh, de laatste divergent film is al in de bios geweest. Dat was ergens rond april

  • Reply Danique V. juli 21, 2016 at 15:41

   Dat was part 1! Dit nieuws gaat dus over part 2

 • Reply Kelly juli 21, 2016 at 16:36

  Wat jammer dat Ascendant waarschijnlijk niet in de bios komt. Ik ben wel heel erg nieuwsgierig, dan maar de dvd! 😉
  Kelly heeft onlangs geplaatst…Shu Uemura Essence Absolue Nourishing Cleansing MilkMy Profile

 • Reply Madelon juli 21, 2016 at 17:00

  Dat van Divergent verbaast me eigenlijk helemaal niet zo… Ik vond de films ook best slecht eerlijk gezegd en de reacties zijn ook zo wisselend, dat het mij niet verbaasd dat hij gewoon niet genoeg oplevert.
  Madelon heeft onlangs geplaatst…Jager – Julie KagawaMy Profile

 • Reply Vivian juli 22, 2016 at 16:17

  Dat er een nieuwe Potterfilm komt geloof ik niet zo. Wat Divergent betreft vind ik het een beetje ”eigen schuld dikke bult”… vooral fans van de boeken zijn ook fan van de films en de films zijn zó anders dan de boeken dat ik wel snap dat de bioscoopcijfers tegenvallen.
  Vivian heeft onlangs geplaatst…Mofibo: lezen op jouw manierMy Profile

 • Reply Jet juli 22, 2016 at 16:54

  Begrijp me niet verkeerd, een nieuwe HP film lijkt me fantastisch. Maaaar, zoals dat vaak gaat met dit soort geruchten, zal het waarschijnlijk (HELAAS) niet kloppen. Denk ik. Rowling heeft dit zelf ook al aangegeven, volgens mij. But we can dream, hahah!
  Jet heeft onlangs geplaatst…Havikskruid – Irena BrignullMy Profile

 • Reply Karlijn juli 22, 2016 at 20:30

  Hmmm, bummer dat Game of Thrones later begint! Persoonlijk snap ik niet waarom ze dan zo weinig afleveringen verspreiden over twee seizoenen, dat zou ook best in één seizoen passen 😛
  Karlijn heeft onlangs geplaatst…Even een puzzel van 1000 stukjes maken | Het dagboek van een negentienjarig meisjeMy Profile

 • Reply Naomi juli 23, 2016 at 10:24

  Ik vind de divergent films ook tegenvallen.. Divergent was geweldig, maar de andere twee films zijn niet zo heel erg goed. Ik hoop heel erg dat er een nieuwe Harry Potter film uit komt!

  x
  Naomi heeft onlangs geplaatst…Lichter haar?! Highlight BalayageMy Profile

 • Reply Annelies Pietens juli 28, 2016 at 13:14

  wat een leuke reviews!!

 • Reply Esther augustus 7, 2016 at 21:04

  Noo, het is best stom als ze het nieuwste deel van de Divergent serie niet in de bios laten uitkomen..

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge