De groene meisjes (kook)boek - Adorable Books
Boeken, Kookboeken

De groene meisjes (kook)boek

27

De groene meisjes ken je waarschijnlijk wel van hun blog degroenemeisjes.nl. Hier schrijven zij over groener leven. Ze delen de lekkerste vegan recepten, de leukste hotspots waar je vegan kunt eten een nog veel meer! De groene meisjes zijn voor mij mijn vaste website waar ik op kijk als ik op zoek ben naar een vegan recept. Mijn favoriete recept is bijvoorbeeld de rode linzensoep. Die is echt to die for. Toen ik hoorde dat Merel en Jamie een boek gingen schrijven was ik razendenthousiast, en toen ik het boek in handen had al helemaal! Vandaag vertel ik wat meer over het boek.

37
Het boek is onderverdeeld in verschillende onderwerpen: groen eten, groen leven, groen reizen, groen denken. Behalve dat er een aantal heerlijke recepten in voor komen, geven Merel en Jamie ook tips over substituten van dierlijke producten, waar je bepaalde ingrediënten kunt halen en hoe je het beste buiten de deur kunt eten. Me like!

38

35

34

32

Ik ben razendenthousiast over het boek van Merel en Jamie. De foto’s zijn prachtig, het boek is mooi opgemaakt en bevat hele handige tips. Wil je bewuster leven? Dan is dit je bijbel. Echt waar! Dit boek zal mij verder helpen in mijn zoektocht naar bewuster eten (en leven). Ik denk dat dit een boek is dat je vaker erbij zult pakken en niet eenmalig zult lezen. Ik kan hem dan ook van harte aanraden!
Het boek van De groene meisjes kost €20,- en is te koop bij bijvoorbeeld bol.com.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Kelly oktober 31, 2015 at 17:16

  Lijkt me een interessant boek!
  Kelly heeft onlangs geplaatst…BLUX Box OktoberMy Profile

 • Reply Esther november 2, 2015 at 20:41

  Lijkt mij wel interessant. Alleen niets voor mij, haha.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge