Currently Reading - Danique E. - Adorable Books
Overig, Tot nu toe

Currently Reading – Danique E.

Ik ben zo iemand die meerdere boeken tegelijk leest. Vooral als een boek net uitkomt en het van belang is dat het zo snel mogelijk gerecenseerd wordt. Maar soms lees ik ook gewoon twee verschillende boeken zodat ik ze met elkaar kan afwisselen. Mij leek het wel leuk om jullie te vertellen in welke boeken ik nu bezig ben en wat ik er tot nu toe van vind.


Het eerste boek waarin ik bezig ben is ‘Anna dressed in Blood’ van Kendare Blake. Wow, dit boek is zo spannend en freaky! Het gaat over Cas, die ‘geestenjager’ is en kwade geesten opnieuw moet doden om ze te verdrijven. Hij komt Anna tegen en merkt dat zij anders is dan andere geesten. Ik ben nog niet super ver in het boek, maar ik vind het wel een boeiend verhaal. Ik wil constant verder lezen omdat het ontzettend spannend is. Ik ben heel erg benieuwd hoe dit afloopt!


‘Sterrenhemel’ van Colleen Hoover is het andere boek waarin ik bezig ben. Dit is een totaal ander verhaal dan Anna dressed in Blood. Ik vind de schrijfstijl van Hoover echt ontzettend prettig. Het is anders dan andere schrijvers. Ik vind het verhaal tot nu toe erg mooi en ik ben heel er benieuwd hoe dit boek afloopt.


In welk(e) boek(en) zijn jullie momenteel bezig?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Jacoline maart 19, 2015 at 17:51

  Ik vond Anna Dressed in Blood ook wel een leuk boek, al vond ik het dan niet echt heel eng of spannend. Ik heb op dit moment het tweede deel van de bieb, dus die wil ik binnenkort echt gaan lezen 🙂 Veel leesplezier nog ermee!
  Jacoline heeft onlangs geplaatst…TTT: Top 10 van crossover vriendschappenMy Profile

 • Reply tamara maart 19, 2015 at 18:23

  ik vond Anna dressed in blood ook een heel leuk boek. soms een beetje creepy maar wel erg goed.
  tamara heeft onlangs geplaatst…cadeautje van Miss MoneypennyMy Profile

 • Reply Esther maart 19, 2015 at 20:36

  Ik ben benieuwd naar Anna dressed in blood. Is die ook in Nederlandse vertaling?

  • Reply Danique E. maart 20, 2015 at 19:56

   Ja, sterker nog, ik lees de Nederlandse vertaling!

 • Reply Karlijn maart 19, 2015 at 21:13

  Sterrenhemel stond ooit op mijn leeslijstje maar volgens mij heb ik er die ooit zonder goede reden af gegooid. Maar ben nu dus best benieuwd naar de review! Zelf lees ik op dit moment Kissing The Witch van Emma Donoghue 🙂
  Karlijn heeft onlangs geplaatst…I’m the architect of my own disaster | het dagboek van een zeventienjarig meisjeMy Profile

 • Reply tamara maart 19, 2015 at 22:22

  Ik ben nu Debet van Saskia Noort aan het lezen.. En de volgende word wacht op mij van J.lynn..
  Sterrenhemel vond ik erg goed!

 • Reply beautifulday4makeup maart 20, 2015 at 16:49

  Ik ben wel benieuwd naar deze boeken. HJou ons op de hoogte he!
  beautifulday4makeup heeft onlangs geplaatst…Elvea Passie Voor Tomaat Recepten DVDMy Profile

 • Reply G maart 21, 2015 at 15:44

  Knap dat je meerdere boeken tegelijk kunt lezen! Ik lees ook wel eens twee boeken tegelijk, maar dan zijn het altijd een fictieboek en een non-fictieboek. Anders kan ik ze niet uit elkaar houden ben ik bang! 😉

  Momenteel lees ik Ruby rood van Linzi Glass. Het is een boek dat ik normaal gesproken niet zo gauw zou kiezen, maar ik las er goede verhalen over. Tot nu toe vind ik het een erg goed boek! Ik vlieg er doorheen 🙂
  G heeft onlangs geplaatst…The book colour tag – roodMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge