Book color tag: Wit - Yara - Adorable Books
Tag

Book color tag: Wit – Yara

Toen ik mijn boekenkast bekeek zag ik best een stapel met witte boeken. Witte boeken die eigenlijk nog wat kleurtjes er op, maar ook wat egale witte boeken. Vandaag laat ik in ieder geval mijn witte boeken zien!


In totaal heb ik 9 witte boeken, variërend van egaal wit tot boeken met kleurtjes er op. Op zich best een hoop, naar mijn idee! Toch komt zwart meer voor in mijn boekenkast.

Op de een of andere manier heb ik een hele stapel met boeken die wit zijn die geschreven zijn door Nederlandse auteurs. Zo heb ik Zwaar beproefd van Chantal van Gastel, Man o Man van Marcha de Groof, Lieve ik van Petra Kruijt, Miss Verstand van Astrid Harrewijn en Zwart-Wit van Gillian King. De boeken zien er stuk voor stuk prachtig uit en ben ik heel blij dat ze in mijn boekenkast staan.

Deze kleine stapel boeken bevatten een hoop boeken die in mijn top 10 staan. Zo ligt Eleanor & Park van Rainbow Rowell er in, met een prachtige cover, De One van Kiera Cass, Vier plus één van Jojo Moyes en De 100 van Kass Morgan.

Ik heb in totaal 9 witte boeken, hoeveel heb jij er? Welk boek is jouw lievelingsboek met een witte omslag?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Jolien maart 12, 2015 at 10:25

  Leuke stapel! Mjin favoriet boek met witte omslag is “Vier plus één” van Jojo Moyes 🙂
  Jolien heeft onlangs geplaatst…Outfit that I want – Nr. 1My Profile

  • Reply Yara maart 12, 2015 at 20:58

   Mooi is die he? Dat boek las zo lekker weg.

 • Reply Esther maart 12, 2015 at 11:26

  Haha, ik heb maar 4 witte boeken.

 • Reply Nynke-Boudien maart 12, 2015 at 18:16

  Mijn favoriet is Eleanor & Park, dat is echt een van mijn meest favoriete boeken ooit.
  Nynke-Boudien heeft onlangs geplaatst…Review: Versplinterd – Dani AtkinsMy Profile

  • Reply Yara maart 12, 2015 at 20:58

   Ja, mooi he? Ik vond dat zo fijn weglezen. Ook Fangirl van Rainbow Rowell, trouwens, hopelijk komen er gauw meer boeken van haar!

 • Reply G maart 12, 2015 at 19:34

  Ik heb ze eens even geteld en ik kom op 28 (!!!) witte boeken. Ik wist dat ik veel witte boeken had, maar zoveel had ik niet verwacht, haha. Ik ben zelf heel benieuwd naar Eleanor & Park, die heb ik nog ongelezen in mijn boekenkast staan.
  G heeft onlangs geplaatst…Ups & downs 28My Profile

  • Reply Yara maart 12, 2015 at 20:57

   Haha wáááááát!!! Jeeetje, da’s een hele hoop hahaha! Mijn boekenkast is niet zo heeeel groot hoor (denkt men vaak van wel), dus ik vond die 9 boeken al veel. Maar 28.. Mijn aantal is niks hahaha!

 • Reply beautifulday4makeup maart 12, 2015 at 20:52

  Kiera Cass is een heerlijk goede schrijfster
  beautifulday4makeup heeft onlangs geplaatst…Wat draag je op een avond vol mysterie en moord? (Murder Mystery Night)My Profile

  • Reply Yara maart 12, 2015 at 20:57

   Ja he? Morgen komt het vierde boek uit (YAAAY) en die ga ik meteen kopen (voordat ik 1,5 uur met de trein moet, goede gelegenheid!). Love her!

  Leave a Reply

  CommentLuv badge