Blogtour: Tostigirls - Adorable Books
Acties, Teen chicks, Tips

Blogtour: Tostigirls

Ben jij dol op boeken en wil je wel wat nieuwe boekenwebsites ontdekken? Doe dan mee met de Tostigirls-boekentour! Deze week gaan we vijf verschillende websites langs die allemaal een leuk artikel hebben geschreven over het boek De tostigirls van Yvonne Dudock & Henne van Amersvoord. Onderaan het artikel kun je een linkje vinden naar de website waar je de volgende dag het artikel kunt vinden en vrijdag staat er een leuke prijsvraag voor jullie klaar!

De tostigirls
Pien, Evi, Shayla en Lizz – vier tostiverslaafde vriendinnen – dromen stiekem van een optreden in PopFactory. Maar zal dat er ooit van komen? Durven ze dat wel? Eerst maar ’ns op kamp. Een week lang vet veel zang & dans, eindeloos chillen, enge droppings, jongens… En wat dacht je van een workshop van dé zangcoach van PopFactory? Is dit hun kans? Natuurlijk slaat ook de liefde toe. En hoe! Pien is smoorverliefd en gaat behoorlijk ver. Maar dan, plotseling, gaat alles mis. Ziekenhuis, jaloezie, spanningen, een foute jongen en als klap op de vuurpijl een knallende ruzie… Is de vriendschap nu definitief voorbij? Of brengt de passie voor muziek De TostiGirls weer bij elkaar?

Lees hier het eerste hoofdstuk!

Over Yvonne Dudock & Henne van Amesvoord
Yvonne Dudock en Henne van Amesvoord bedachten en schreven samen de serie De tostigirls. Ze zijn al jaren professioneel bladenmaker, tekstschrijver en taaltrainer.

Deel twee Op auditie verschijnt begin september, morgen kun je een sneakpreview lezen en kun je hier terecht voor het volgende artikel in deze blogtour!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Lyanne augustus 26, 2013 at 11:27

    Klinkt als een goed boek! Komt er ook nog een recensie van?

  • Reply Blogtour: De TostiGirls augustus 28, 2013 at 15:01

    […] helaas, maar op BlogTour. Op maandag hebben jullie al van alles kunnen lezen over de tostigirls op Adorable Books en gister kon je een recensie van het boek lezen van The Book Girl. Vandaag is De Lady Library aan […]

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge