5 oude series die het kijken waard zijn - Adorable Books
TV-series

5 oude series die het kijken waard zijn

Wat je heel vaak ziet, is dat wanneer er weer nieuwe series uitkomen, deze ontzettend erg gehyped worden. Logisch natuurlijk, maar er zijn ook een aantal ‘oude’ series die zeker de moeite waard zijn om te kijken! Voor de eerste keer, of misschien wel voor je tweede of derde keer.

Lost

Oké, de serie waar ik wel het meest in mijn leven over roep is Lost. Vooral de eerste seizoenen van deze serie zijn geweldig en ik raad het dan ook iedereen aan om de serie ooit eens te kijken. Of je nou man of vrouw bent, dit is de perfecte serie om samen met je lover op de bank te kijken!

Desperate Housewives

Ah! I love Desperate Housewives. Het herinnert me aan een fijn moment, dat ik iedere week samen met mijn moeder op de bank zat om weer een nieuwe aflevering te kijken. We hebben het vanaf het begin tot het eind op televisie gevolgd en vonden het geweldig. Echt een aanrader wanneer je van een beetje drama, mysterie en heel veel gossips houdt!

2 Broke Girls

Ook deze serie is niet de jongste meer. Ook deze serie heb ik een tijd lang via tv gevolgd. Ik heb helaas niet alle afleveringen gezien, maar wel een groot deel ervan. Wat ik me er goed van herinner is dat ik het heel erg grappig vond! Een heerlijke serie om tussendoor te kijken en even je verstand op nul te zetten.

Dexter

Dexter is een serie die al een tijd is afgelopen, maar voor mij is hij nog vrij nieuw. Ik ben hier namelijk net aan begonnen met mijn vriend. We zijn inmiddels bij seizoen 3. We hebben dus nog wel even te gaan. Een aanrader wanneer je van actie, moordzaken en drama houdt. O en de geweldige sarcastische humor van Dexter zelf.

Gossip Girl

Ja, een gouden ouwe. Deze kon natuurlijk niet ontbreken in het lijstje. De all time favorite serie van veel vrouwen denk ik wel. Deze serie kan ik eindeloos blijven kijken. Het is dan ook niet gek om weer eens bij het begin te beginnen. En Chuck, do i need to say more?

Welke oudere series kan jij aanraden?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Lárissa mei 16, 2017 at 06:32

  Awww deze zijn nog niet zo oud!

  Oudere series die het kijken waard zijn:

  – Wildifre (http://www.imdb.com/title/tt0439879/?ref_=nv_sr_1)
  – stargate altlantis
  – freaks & geeks
  – friday night lights
  – ally mcbeal
  – blossom
  – hart of dixi (fun)
  – men in trees

  :-) beetje een tv-geek

 • Reply Naomi mei 16, 2017 at 12:12

  Gossip girl en lost sowieso!
  x
  Naomi heeft onlangs geplaatst…Recently watched #27 o.a review van the edge of seventeenMy Profile

 • Reply Ayla mei 16, 2017 at 12:15

  Ohhh goeie! Dankjewel! Mijn vriend en ik zijn op zoek naar een nieuwe serie, en aangezien ik hem met bijvoorbeeld Riverdale niet heel gelukkig zou maken zijn dit toptips! Dexter vind ik zelf ook leuk om weer te kijken en Lost heb ik nooit gezien. Hoera!
  Ayla heeft onlangs geplaatst…Het voordeel van: koud douchen (oké, alleen afspoelen dan)My Profile

 • Reply Rowan mei 16, 2017 at 13:20

  Jaaa Lost en Gossip Girl zijn twee van mijn favoriete series ooit. Daarnaast ben ik nu met Gilmore Girls bezig. Die is alweer iets ouder, maar vind ik tot nu toe ook echt ontzettend leuk :)
  Rowan heeft onlangs geplaatst…Riders – Veronica RossiMy Profile

 • Reply Isabelle augustus 10, 2017 at 10:16

  One Tree Hill blijft toch wel m’n ultieme favoriete serie ook al is het al jaren afgelopen. En ook Veronica Mars is een aanrader!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge